Sydney update


Hejhejhejhejhej bloggisen :D Signe här med senaste infon! Fast neeee, det var det ingen som trodde på va? Faktiskt Frida här, så ni får nöja er med det!

Idag är det onsdag=lillördag=side bar & liveband ikväll. Jag jobbar dock från kl 17 idag så får joina de andra senare. Signe och Isabel gick precis för att möta upp Isabel, de ska till Bondi BEEATCH idag (litet internskämt här). Blir ingen strand för mig idag, tänkte göra lite nytta innan jobbet, tvätta, lägga över bilder o sånt kul..

Idag har vi försökt att planera vår kommande resa lite, gick väl sådär, som om det inte var krångligt innan att komma överenes, har ju nu första anhalten längs östkusten, Queensland, världens översvämmningar. Senaste på nyheterna var 10 döda och över 90 saknade. Det är nyhetssändningar 24/7 och de handlar endast om översvämmningarna, tydligen värsta på över 100 år här. Vi känner spontant; BRA TAJMING! Men vi deppar inte, vi planerar om. Kanske får bli Nya Zeeland som blir vårt första stopp istället.

Vad har vi annars gjort sedan sist? I månags hade vårt jobb Beach day, men trötthet och lathet tog över så vi hoppade den till mångas förvåning. Möttes på jobbet av ett antal "Why didn't you come to beach day you little swedes??!". Istället gav jag, Hanna och Isabel oss ut på en liten stadsvandring. Först visade vi Isabel Oxford Street vilket är Sydney's främsta böggata. Verkligen. Är lite av en upplevelse att gå där. Sedan vet jag inte var vi hamna, vi gick långt och länge i vilket fall. Kom tilll delar av stan som varken jag eller Hanna visste existerade, konstaterade återigen att Sydney är en sjukt stor stad!

Vi försöker nu att komma tillbaka till backpackermode igen, nudlar har införskaffats och får nu ta över take away matens plats. Tänkte att det är lika bra att komma in i det innan vi börjar resa..

I söndags var vi ute i Kings Cross, grymt kul! En kollega till mig och Hanna fyllde 21 så vi mötte upp våra workies där. Även om vi ibland blir lite trötta på jobbet och allt vad det innebär, hade vi nog inte kunnat be om roligare work mates! Att de dummar ner sin engelska för att vi ska förstå, är bara ett tecken på kärlek, eller? Så vi väljer att se på saken iallafall, någon måste ju ta på sig rollen som de retarderade svenskarna.. och jag och Hanna gör det med bravur! Språkmissar i våra hjärtan. Även Petra och Jesper gjorde oss sällskap senare på kvällen, trevligt! Jesper som för övrigt åkte hem till Sverige igår, sad times :( Vi saknar honom redan! Efter en taxifärd och ett besök på Hungry jacks, typ Burger King, (som Hanna INSISTERADE på) kom vi till slut hem. Värd kväll.

Det var väl det, kanske lägger upp lite bilder senare om jag orkar.. Ha det bra hemma i kalla Sverige!
Byyye /Frida 




Kommentarer
Postat av: Angelica

Vill komma till er NU NU NU !!!

2011-01-14 @ 22:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0