Sista dagen i Byron!


Hejhej! Frida har.

Nu sitter vi allesammans pa wicked travel och bokar bussbiljetter for imorgon ska vi till Surfers Paradise! Betyget for Byron blir GRYMT! Helt underbar liten stad. Soft stamning och stranden 2 minuter fran hostelet, det gillar vi! Idag ar det sol sa sedan blir det att pressa lite fast inte for alla, Sigge och Hanna ska vaccinera sig infor bali, det gjorde jag igar. Hade jag inte en tanke pa att man behover gora forran for 2 dagar sedan nar nagon av oss fick en snilleblixt.. Sa efter att ha sprungit runt till ungefar 5 medical centres i stan sa hitta jag ett stalle som kunde fixa det. Kan ju saga att det sved betydligt mer i planboken an i armen...

I lordags var vi pa en dagsutflykt till Nimbin, ett hmm.. speciellt stalle.. haha. Kan jamfora det lite med Kristiania. En fristad for allt mojligt. Ett Hippiestalle dar manga ar emot alla sorters auktoriteter. Nar vi satt och pagick aven ett nude bike race utanfor fonstret. Det var ocksa intressant..  Men lugna alla dar hemma, det enda jag kopte o Nombin var 2 armband!

I forrgar lamnade Isabel oss, det var soorgligt :( vi saknar henne redan! Sa vi var och at jattegott pa en grekisk restaurang innan hennes buss gick. Annars har vara dagar varit ganska slappa har, precis vad vi behover efter packat schema pa Nya Zealand. Konstaterade att vi behovde lite semester fran semestern om man kan saga sa :) Bara sol, bad och fest!

Nasta stopp, Surfers paradise har vi hort lite blandat om men vi vet att det ar lite mer av en storstad an Byron fast med strander och sant ocksa sa jag tror vi kommer trivas! Hostelet vi ska boka ser nice ut iallafall.

Det var det for nuuu

Ha det bra dar hemma! /Frida

Byron Bay

Hejsan, Hanna har!

Sitter pa Wicked Travels dator och anvander gratis internet, backpacker-mode is on. Vi befinner oss just nu i Byron Bay, en mysig surfort och den ostligaste udden i Australien. Harligt vader, obegransat nattliv och sammetslena sandstrander - kan inte komma pa nagot att klaga pa. Vart hostel ar riktigt najs, ligger precis vid stranden.

Igar firade vi Fridas fodelsedag. Och som vi firade. ;) Vi inledde med en frukost pa en frukostrestaurang och lag pa stranden hela dagen. Pa kvallen lagade vi tacos med Petra och Erika och drack drinkar ute vid grillomradet. Vi fick sallskap av nagra trevliga gotlanningar, charmigaste dialekten!! Vi gick ut till Cheeky Monkeys, ett riktigt backpackerhak. Stamningen var pa topp! Dock hade de ett skumt planerat dansgolv. Det var som en platta med ett trappsteg upp som var en meter upp i luften. Klurigt att komma upp. Dessutom var det ett gap mellan trappsteget och plattan sa smidig som man ar trillade jag ner med benet... goa blamarken idag!

Har forovrigt brannt mig. Rumpan ar numera inte lika bekvam att sitta pa haha.

Idag har jag och Isabel varit pa en promenad. Vi gick till fyrhuset och kollade pa grymmeutsikten. Ikvall ska vi vara med pa hostelets sangriaafton. Tva timmar obegransad sangria for 35 kronor. Sedan blir det en utgang, vi vet dock inte vart vi ska ga riktigt an.

Nu har vi ansokt om att boka om hembiljetten. Blir det som vi har onskat sa far ni aterse oss hemma igen nagon gang kring 3e maj :) Vi uppdaterar nar vi vet om det fanns plats pa planet.

/Hanna


Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0