Into The Wild

G'day mates! Hanna här med lite ny och fräsch info om våra senaste strapatser.

I onsdags morse fick vi förstärkning från hemmaplan då Angelica dök upp och slöt sig an till vår svenskmaffia här i Sydney. Hon blev inkastad i äventyret direkt genom att vi avslöjade våra fina planer för henne.

Så här lyder planen. Jag, Frida och Signe jobbar fram till den 14:e februari. Innan dess ska vi på en weekend allihopa till Newcastle/Hunter Valley i helgen och gå på vin/ost/chokladprovning och bara njuta. Isabel och Angelica beger sig upp till Cairns för att se barriärrevet m.m. om någon vecka och så möts vi upp igen den 14:e. Då ses vi på flyget till Nya Zeeland, Christchurch. Där skall vi under två veckor resa runt med en läcker camper van. Med tanke på att vi inte har kollat upp några campingplatser och i princip inte har en blekaste aning om vad vi ska hitta på kan det verkligen bli ett äventyr som heter duga. Vi löser det på vägen... ;)

När vi kommer hem från Nya Zeeland den 27:e har vi tänkt sätta oss på en greyhound buss upp till Byron Bay redan samma dag. Där kommer vi spendera några dagar tillsammans innan vi fortsätter uppåt och Isabel neråt för att flyga tillbaka till Sverige igen. När vi kommit upp till Cairns blir det nog till att räkna slantarna (som med största sannolikhet är försvinnande få vid det laget) och se om vi har råd att göra Outbacken och Fiji eller om vi ska jobba någon månad till.

Sådär ja, där har ni vår ungefärliga reseplan. Vilket inte är så mycket till plan, vi satsar hårt på improvisation. Step by step, day by day.

Igår var jag, Isabel och Angelica på Max Brenner. Det är ett paradis för alla chokladälskande individer. Där tog jag en smältande brownie med glass, Isabel en suffle med rinnande mitt och Agge en läskande chokladdryck. Smakupplevelsen skulle inte ta slut där, nej nej, vi delade dessutom på en chokladpizza med maschmallows, cornflakes och kanderade nötter på. Jag säger bara ett ord - NJUTNING. Och kanske ett till - FROSSA.. haha :P

Idag ska jag jobba dubbelpass medan Frida, Angelica och Isabel njuter av solen på Bondi. Inte alls avundssjuk eller så.. Signe jobbar nu men vet inte hur hennes planer för dagen ser ut. :)

Imorgon - Newcastle.

Ha en bra helg allesammans!
/Hanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0