Back in Sydney!


Nu är vi tillbaka i Sydney för en för kort visit, imorgon bär det av till Byron Bay! Wooohooo!
Ska bli grymt kul att börja resa i Oz nu, känns som det är på tiden. Imorgon är ju också min (Fridas) födelsedag(!!) så den ska firas med dunder och brak i Byron, kan det bli bättre? Nepp! Fast får skjuta upp firandet en dag med eftersom vi anländer till Byron på tisdag men vad gör det när jag ändå inte har en riktig fördelsedag i år?

Idag har vi bokat lite aktiviteter längs östkusten. Vi ska åka runt men random människor i en jeep på Fraser Island, segla runt Whitsundays öarna och paddla kajak/kanot i Noosa. Sist men inte minst har vi bokat snorkeling/dykningskryssning i Cairns, Stora Barriärrevet! Så nu är det bäst att vädret blir bra, inget regn vill vi ha!
Det där rimmade ju till och med..

Imorgon ska vi fixa nödvändigheter som tax back, flygbiljetter osv. Så snart blir det sängen. SÄNGEN. En säng för första gången på 2 veckor. Efter att ha sovit i en campervan känns hostelsängen som lyx. Ska bli sååå skönt.

Vad vi gjorde sista tiden i Nya Zealand kommer snart, bilder också förhoppningsvis :)

/Fridaaa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0