Steak FIFAN

Sååå jaa. Alla har nu fått jobb! Sigge överlevde sitt provjobb och är nu anställd på Bar Venezia, eller nått sånt.. Ett typ café/lunchrestaurang. Igår var jag och Hanna på vår induction och fyllde i massa papper om kontonummer, tax file nummer o sånt kul. Den skulle börjat kl 15 men nee minsann. Där satt vi och väntade för att sen få sms av vår chef "sorry girls, it doesn't start until 6 pm :(". Men då fick vi några timmar till att strosa vid circular key i solen, det va sjukt varmt här igår, märks att det börjar bli sommar. VI GILLAR! Lyckades även springa på Tim Tam där.

Vår induction slutade vid 8, verkar vara ett seriöst ställe. De har 14 olika venues här i Sydney, Bungalow 8 är en av de största (150 anställda!). Mycket papppersarbete men det är det nog värt. De verkar måna om att personalen ska ha kul och fixar massa staff grejer hela tiden. Sedan blev det middag i Darling Harbour med Moooa och Sigge somk mötte upp oss. 10 $ steak på Cargo Bar. Värt. Första riktiga köttet vi ätit sen vi kom hit. Så då fick vi firat att alla fått jobb! Är verkligen hur fint som helst nere i hamnen under kvällstid, helt oslagbart.

Idag jobbar Sigge så jag och Hanna tänkte leta lite lägenhet. Bor på Wake Up tills på söndag så då måste vi hitta något annat om vi inte bokar på några nätter till... just nu inne på flatmates.com och searchar. Hoppas det ger resultat.

Ikväll blir det Side bar, har faktiskt inte varit där på en vecka nu...För övrigt så har vi hittills idag haft 3 sammandrabbningar på skotten idag. Helt seriöst.


/Swa (Frida)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0