Recap. forts

I förra inlägget kom Sigge till onsdagen, hon är ju långsam den tjejen. Så fortsätter med torsdagen nu. Under första vecka fixade vi med lite nödvändigheter, bank, mobil o annat jobbtrix. Torsdagkväll spenderade vi på en partybuss, ohja. Vi fick med oss Tim, go stockholmskille som vi träffa tidigare under dagen. Kvällen var spårad. En amerikan som var hög som ett höghus (både längdmässigt och drogmässigt) förgyllde resan. 5 barer blev det och pub crawlet avslutades på side bar.

I förra helgen var vi ute med Camilla, Gabbi och Hannas nya bff (tror hon iaf..) Moa. Hanna, som förövrigt har fått många nya bff:s här nere...eller? Jaja, hon gör iallafall sitt bästa. Hade förfest i vårt 10-bäddsdorm med galna engelsmän, en danska, en amerikan, en finne och lite mer. Gooonade, spelade lite dricklekar och lyssnade på Hoffmaestro tills vakten sa till oss att gå. Då blev det the Ivy. Camilla med kollen fick in oss bakvägen. Schysst ställe om det hade varit fyllt med rätt folk men 30+ i kostym var inte riktigt vad vi var ute efter.. När vi nästan somnat senare den kvällen blevb vi brutalt väckte av vår favvoroomie jeremy. Han tyckte det var helt normalt att skaka vår (fridas och hannas) våningsäng och skrika "SWEDEEN; WHAT ARE YOU DOING??!" ehe. Efter att ha sparkat runt samtliga goonboxar i rummet och hoppat lite i allas sängar, fick vi några timmars sömn ändå.

Under lördagen tog vi oss över Harbour Bridge och sofatde på kvällen. På söndagen blev det rumsbyte till sjätte våningen. Det blev lite markanader med Moa och kvällen spenderade jagh och sigge på donken medan Hanna befann sig nere i Darling Harbour, där hon vinade med en rugbygrabb.

Hela förra veckan gick åt till jobhunting och diverse provjobb. En dag var vi I Manly, mycket bra dag i solen. I torsdags var vi på Sydney aquarium, fick sällskap av 3 killar från sthlm (alla är från sthlm här, vilket har resulterat i ett oänskat dialektbyte) som vi träffat kvällen innan. Vi såg hajar, sjöhästar och andra vattensaker. På fredagen dumpade Hanna återigen mig och Sigge för sin rugbykille. Men vi hade kul ändå, blev ett kärt återbesök/förfest i vårt gamla rum. Fortfarande like galna konstaterade vi. Efter att blivit skakade uppochner några gånger gick vi en snabbis till side bar där vi mötte upp Hanna. Tidigare på dagen kollade vi in King's Cross och Oxfprd street (ställena att va på om man är prostituierad/bög). Galna ställen även på dagtid.

I lördags tog vi RSA-kursen, 6 timmar lång var den. Helt okej. Stötte ihop med managern för Four Seasons hotel(!) som gav oss sitt visitkort och bad oss ringa om vi ville ha jobb. kvällen bestod av förfest och lite failad utgång. Igår fick jag och Hanna job, YEY. Bungalow 8 nere i darling Harbour, servitris it is! Sigge är och provjobbar för tillfället, det ska hon göra imorgon med. Så jobhunted är lyckad so far. Allt för nu.

/Swa & Den (Frida & Hanna)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0