Goon + annat


Goon (det svinbilliga vinet som finns i australien) var inte riktigt vad vi trodde att det var. På innehållsförteckningen står det : Produced with milk, fish, egg and nut products and traces may remain. Men ja, då får vi ju i oss omega 3 i alla fall.

Ikväll var det gratis mat på side bar. Var vi där? Såklart. Gratis är gott. Dagen spenderades för min del (sigge) på jobbet och för Hannas och Fridas del vid botaniska trädgårn. De lär ha bra med tur nu eftersom en mås bestämde sig för att skita på dem...inte okej.

Imorgon åker Tim Tam till nån farm för och jobba, så nu ska vi ner till Side Bar (igen) och säga adjö.

För övrigt har vi alla tre de senaste dagarna stött ihop med skotten ca tjugo gånger var. Han är överallt.

På mataffären vi bor nära har de ett konstant rabatterbjudande på chips vilket har resulterat i att det för tillfället finns ca 16 chipspåsar i vårt rum. Vi är sex pers. För övrigt så har vi fått  en snygg italienare i vårt rum (!). Men han åker imorgon..

Igår var vi ute. Det var kul. Idag är vi trötta som fan. Inte gött att jobba kl. åtta dagen efter. Imorgon ska Frida och Hanna jobba dubbelpass på Bungalow 8. Wii!

/Ee


Kommentarer
Postat av: angelica

stalkar eran blogg bara så ni vet tjejer!!!

2010-10-02 @ 11:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0