Folket i korthet

Vi tänkte köra en kort resumé av alla udda typer och konstiga saker som har brytit vardagsmönstret än så länge. Många människor som redan har gjort ett permanent avtryck i minnesbarken.

Det finns en skotte på hostelet som är all over the place. Jag pratade med honom på Beach walken eftersom alla ska presentera sig för en främling innan varje guidad tur. Sedan den onsdagen har jag och tjejerna stött ihop med killen minst en gång dagligen. För att ta ett exempel, idag har vi redan sprungit in i honom 4 gånger.. Och klockan är inte ens 15.00 ännu.. Svårt att gissa åldern, men säkerligen 25+. En av kvällarna på Side Bar kysste han helt otippat min hand. I köket nöp han mig i midjan och hälsade.. Behöver jag säga att jag nästan skrek högt. I dag grabbade han tag i min axel när vi var ute och gick. Hjälp.

En annan annorlunda grabb är en av den udda skaran receptionister. Ryan heter han och är kort och charmig. Charmig borde stå i imperfekt. Vi har hört från säkra källor att han tar svenskalektioner för att kunna ragga på svenska tjejer på hostelet. Eh douchbag?

Frida hade ett riktigt original efter sig förra veckan.. Hon fick honom efter sig under en kväll på Side Bar. Killen, som är tysk, verkar ha en mognadsgrad som motsvarar en treårings. Vi bodde på samma våning och en gång när vi hade satt en sko i dörren för att vi inte orkade låsa upp varje gång vi sprang in och ut så kastade han in en lapp och skrek: for Frida. Sedan sprang han.. På lappen stod det vad han hette på facebook. Brave kille. Eller inte. Lågstadievarning, men sjukt mycket humor på den haha!

Senaste besöket på Side Bar resulterade i att vi träffade tre sköna svenska killar. Inget fel på dessa. Däremot tycktes en av dessa killar av någon anledning sända ut några vibbar som fångades upp på en gayradar. Han förföljdes hela kvällen av en indier som var uppenbart intresserad och bjöd honom på flera öl. När han började trycka sig emot honom och dansa liiite väl närgånget fick vår svenska vän sätta P haha. Det var tydligen inte värt gratisdrinkarna längre ;)

Okej, that's all you get for now. Trust me, det kommer mer. Finns så många människor som bryter mainstreem-mönstret här i trakten. Gotta like it!

/ Den (Hanna)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0