Där allt började..

Hej hej hallå! Sitter just nu på MC Donalds och avnjuter deras gratis nät. Kanske att en burgare slank ner i farten. Hanna som skriver nu, och vid min sida sitter Sigge och Frida. Det är alltså oss ni kommer få följa i denna läckra blogg.

Bakgrunden till det någon udda namnet bör kanske förklaras. Nej, vi har inte problem med stavningen, det finns en historia bakom. It goes like this; Under första veckan på vårt hostel, Wake Up, i Sydney gick vi på två guidade turer. Guiden var vid båda tillfällena en av hostelets receptionister. När han förstod att vi var svenskar och inte norskor började hans fantasi gå i trim. Eftersom han tyckte att våra namn var en aning svåruttalade bestämde han sig för att namge oss. Vårt andra dop ägde inte rum i någon kyrka, nej nej, det skedde precis utanför operahuset. Swa fick bli Fridas nya tilltalsnamn, Sigge heter numera Ee och jag går under det underbara alias Den..

Där har ni den underbara berättelsen kring hur vår saga föddes. Imorgon kommer en resumé av vår första tid här.

Många cyberkramar från er tillgivne
Hanna Olausson


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra!! Blogga varenda jävla dag nu! Me miss you ALL! <3

2010-09-23 @ 17:39:11
URL: http://www.kimbii.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0