Söndag i Sydney

Idag så regnar det. Det öser rättare sagt ner. Jag och Sigge dissar därför Latinfestival nere i Darling Harbour och har istället tagit oss till coles internetcafé. Det är nog tredje dagen det regnar här sen vi kom hit så vi klagar ändå inte.

Igår var det iallafall utgång som gällde, ohjaaa. Först var tanken att vi skulle till Bondi på fest  men dit orkade vi inte ta oss med buss och skit. Efter att ha träffat Gabbi en stund på dagen så lockade Manly isället, men det blev samma där, orkade inte trixa med bussar och färjorna slutar gå ganska tidigt. Så istället blev det utgång på hemmaplan. Började med lite förfest i vårt rum med andra svennar, sedan ner till 202 och galna britter och slutligen ut till nån klubb på George St. Stället var kanske inte det bästa så vi drog vidare till nån annan bar sedan. När vi sklulle hem SPÖREGNADE det.. hemskt var det. Vi har konstaterat att när det regnar i Australien, så duggar det inte, det öser ner. Gårdagen var allmänt efterbliven men roligt hade vi! Blev dock sent så idag är alla ganska möra..

I fredags jobbade jag och Hanna vårt första riktiga skift, det gick super! Vi är food runners, går i princip bara ut med mat till gästerna och plocka undan på borden, slipper ta beställningar och allt sånt där jobbigt. Det var sjukt mycket att göra under lunchen men på kvällen blev det typ after work, folk bara drack, och drack och drack... Kan ju säga att i slutet på kvällen hade både jag och Hanna ganska många nya kompisar (?) i ålderskategorin 30+  som skrek ut våra namn så fort vi gick förbi, toppen. Alla våra arbetskompisar är från Australien, så vi är härmed kända som the swedish girls. Men vi gillar det! De verkar vara en skön grupp människor och alla chefer är jättetrevliga, so far so good. Mötte upp Sigge, Tim och Moa sedan för en stund på Side bar.

Nu har vi 2 nätter kvar på Wake Up så boende måste kirras snarast. Det är vad jag och Sigge ska kika på nu får se hur bra det går.. jaja. no stress är filosofin här nere! Känns som att Wake Up är ett avslutat kapitel för vår del, har nog bott här för länge när receptionisterna till och med kan vårt rumsnummer.

PUSS / Swa (Frida)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0