och plötsligt händer det..


Hej allihop :)

Först och främst så syftar rubriken INTE på att bloggen varit död i några dagar och att den äntligen uppdateras nu, nämner inga namn men det är inte min (Fridas) eller Hannas tur att skriva...

Nee, rubriken syftar på att jag och Hanna idag har gjort vårt första riktiga träningspass i Oz!! Poolen i vårt lägenhetskomplex har invigits, vi plaska runt helt själva, 1 km simning blev det och sedan lite bad i jacuzzin, VÄRT. En annan bra sak med att jobba eftermiddag/kväll, när alla är på jobbet eller skolan på dagen har vi poolen opch gymmet nästan helt för oss själva. Kändes gött att fått tränat lite, har varit en bristvara sedan vi kom hit.. Extra skönt är det att vi bara behöver ta hissen ner för att komma fram till vår träningslokal! Här är lite bilder på vår courtyard o allt detdär.






Gymmet


Tennisbanan


Barbecue area


Putting green (har aldrig sett någon använda den)



Annars så var jag och Hanna på job training igår. Kul? Naae. Bara massa tjöt om hur man ska bete sig när man jobbar. Men det höll bara på drygt 1 timma så uthärdligt var det. Efter det mötte vi upp våra kära svennevänner och Sigge i Hyde Park, där det för tillfället är en matfestival. Massa öltält, matstånd och sånt. Hög mysfaktor på det! Lugn och lagom kväll igår, en behövlig sådan.


Bild från igårkväll. Petra, Sigge, Moa, Hanna, Erika och Mathias.

Måste berätta mer om vår hyresvärd, Stan the Man. Den killen när fööööör skön. Det är så att vi har ett husdjur här i lägenheten, närmare bestämt en albinosalamander. Den lever i ett akvarium som är ungefär 30 x 20 cm, det enda som finns i akvariet är en träbit, en snigel och numera en minihummer. Iallafall, igår stod Stan och kollade lite oroligt på salamandern varpå jag frågar om den fortfarande mår dåligt p.g.a. ölen som en av Stans kompisar hällde i akvariet (!) när han hade fest här för några veckor sedan. Då svarar han att "no, i don't think so. It's just that I havn't really had the time to feed it in 1,5 weeks". Ehe. Den ska tydligen ha mat varje dag..  Sedan så fnissa han lite och fortsatte "I was so afraid that it was going to die". Vet inte om den killen är lämpad att ha husdjur.. Kan ju tillägga att vi även har en fisk, den simmar runt i en vas med en kinesplanta i. haha. Vi får oss iallafall många skratt. Nu är vår andra roomie, engelsmannen, på Fiji en vecka så lägenheten blir tom. Inte oss emot!


Vårt söta husdjur

Justeja! Vår favorit Isabel har bokat biljett hit ner i januari nu också, DET GILLAS!! woohoo :D så kul kommer det bli! Vi längtar stört mycket efter henne och kikar i ditt fina album ofta ;)

/Frida


Kommentarer
Postat av: Sofie

åh va skönt o träna igen! (eller iof inte, det e ju asjobbigt) jag tränade för första gången på friskis sen i mars igår på isabels pass, jag typ dog! drack vatten hela tiden o gick där man skulle springa haha, kan inte bli mer otränad :p pussar <3

2010-10-21 @ 18:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0