Have a nice period in Sydney! eller...


Hejsan bloggisen :)

Nu sitter vi och Mooooa (låter för övrigt extremt kul när engelsktalande människor försöker uttala det namnet) i vår lägenhet och kikar lite på tv. Börjar känna sig rätt hemma här nu faktiskt.

Dagen har jag och Sigge spenderat lite överallt. Tanken var att vi skulle tvätta eftersom ALLA våra kläder behäver tvättas men vi underskttade svårhetsgraden på tvättmaskinen... Fattar inte hur vi lyckas men ah, bra blev det inte. Kan ju säga att vi påbörjade detta projekt igåreftermiddag och är ännu inte klara. Vår förra roomie konstaterade att vi varken kan laga mat eller tvätta, så frågan var ju vad vi gör i en lägenhet? jaja, det kommer, det kommer..

Igårkväll var  Chris och vår norske vän Henrik här och kollade på vår lägenhet. Det är definitivt ett step up från Wake Up, FAST man saknar alla sjuka hosteltyper, yes we do. Iallafall var dagens felsägning var när Henrik skulle önska oss en forsatt trevlig vistelse här i Sydney ; "Ha en trevlig period i Sydney", sedan direktöversatte han lite smidigt för Chris "Have a nice period in Sydney". ehe. Det ordet har ju inte riktigt samma betydelse på engelska, haha. Kul var det.

Annars så har Hanna jobbat några timmar idag och imorgon är det MUSSLE NIGHT på resturangen, vilket innebär att vi kommer ha en jävla träningsverk på onsdag.. Musseltallrikarna väger helt seriöst 10 kg. Men det lööööööser sig, precis som allt annat här i Sydney. Folk är sjukt spontana här och det gillar vi!Vår utsikt just nu!


Vår utsikt just nu, ganska bra.

/Frida

Kommentarer
Postat av: Angiii

sjukaste utsikten :D :D ta kort inuti lägenheten också :D wiiee <3 pussss

2010-10-12 @ 20:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0