Ett riktigt hem!

Efter snart 4 veckor pa hostel har den epoken sett slutet. Vi bor kvar pa Wake Up tills pa lordag, da vi maste pressa i allt i ryggsackarna och ga 5 minuter. Vid Paddys Market ligger vart nya hem. Vi alskar det! En lagenhet pa 38:e vaningen, med utsikt over hamnen. Vi kommer dela lagenheten med en asiat och en engelsman. Asiaten verkar himla trevlig. Vi har eget rum, och en egen toalett. Thank God! Efter att ha vant sig vid den gemensamma hosteltoaletten kommer det kannas som himmelriket.

I veckan har vi haft lite olika sysselsattningar. Mandagen var vi lediga allihopa, liksom storre delen av Australien eftersom det ar labourday(=rod dag). Det var da vi letade lagenhet, och hittade dromboendet. Pa kvallen lagade vi mat tillsammans med Ida, en go dansk tjej. Och NEJ Gunnar, vi pratar inte engelska.

Resten av veckan har Signe varit pa introduktionsdagar pa hotelet. Jag och Frida har mest drivit runt som de turister vi ar. Vi skulle ha jobbat i tisdags men behovde inte komma for det var inte sa manga reservationer. Nasta vecka ska vi fa fler pass i alla fall. Tur det.

Jag och Frida gick pa museum. Lite kulturella maste vi ju vara. Hamnade pa ett rymdmuseum i Observatory Park. Vi konstaterade att det var tveksamt ball. Det fanns ett teleskop, men vi lyckades inte fa det att fungera. Illa.

Ikvall ar det Goon (omega 3 ar alltid bra..) och livebandet pa Side Bar. Den ene sangaren sjunger som en gud. Och Frida har konstaterat att den andre levererar snyggfaktor till bandet haha.

/Den (Hanna)


Kommentarer
Postat av: Frida- i Australien

kul att det går så bra för er tjejer! När ni är i mitt hood här uppe får ni hojta så att vi kan träffas!

2010-10-09 @ 06:50:43
URL: http://fridaamanda.webblogg.se/
Postat av: Felica

Åh vad kul grattis! :D

2010-10-09 @ 09:21:58
URL: http://glasflisan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0