Hästfest

Idag var det en redig folkfest i Sydney. Anledningen är ett minutlångt hästlopp som äger rum i Melbourne. På Bungalow var det dukat till fest och folk anledde i vackra kreationer med någon form av huvudbonad (det är tydligen ett oskrivet måste denna dag). Till och med personalen hade klätt upp sig. Kavajer, kostymbyxor, slipsar you name it. Efter att ha sprungit runt på en fulsatt restaurang och serverat/plockat glas som tömdes i en himla fart (folk blev rejält "intoxicated" som vår RSA-ledare skulle sagt) var det skönt att sluta. Jag (Hanna), Frida och Signe mötte upp Moa efter jobbet för att köpa hämtpizza. Nu har vi alltså haft en mysig hemmakväll och magarna står i kvadrat.

Imorgon är vi lediga alla tre samtidigt, vilket hör till ovanligheten. Det ska vi utnyttja och hitta på något utanför stadskärnan. Spännande spännande. Vi låter vädret avgöra vad. Antingen drar vi ut till någon mysig stadsdel, eller till stranden. Är vädret dåligt får det nog bli lite shopping på Bondi Junction, ett köpcenter som ska vara bra.

Lite kort uppdatering idag, men imorgon utlovas bilder! (Signes ansvar haha..)

/ Hanna Banana

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0