Badar i svett och självömkan

Hej hopp! Återigen är Hanna här för att sprida lite kärlek och information via cyberrymden.

Igår bultade mitt öra. Finns bara en förklaring - den gamle goe öroninflammationen bestämde sig för att titta förbi.. Idag känns det dock mycket bättre. Hör en aning sämre, men bultandet är borta och smärtan likaså. Eller ja, smärtan har istället förflyttat sig tillfälligt till halstrakterna. Vad är det man brukar säga - håll fienden nära? Är inte helt säker på att det uttrycket fungerar speciellt bra i detta fallet.

Idag har alla tre varit working ladies, och Frida är det ännu i skrivande stund. Jag fick jobba länge, och utan rast vilket betyder pengar (och ett antal jäspningar p.g.a matbrist). Fick två extra pass i helgen också, YAY! Förövrigt är lyckades jag med en riktigt fin språkmiss idag. Emily sa till mig att gå upp till kontoret för lite "lemonading". Jaha tänkte jag. Kanske ska de visa mig grunderna i baren? Men nej nej. När jag kommer upp och frågar en av managerna rättar hon mig. "Ah, laminating". Jag skulle alltså laminera lite menyer och maträttsbeskrivingar och inte något som hade med lemonad att göra.. Jaja, jag och Frida har redan accepterat att vi ses lite som de svenska efterblivna tjejerna. Då går de inte ut lika hårt med oss ;) haha. Alla retar oss redan och säger "Sviiden Jaaa" (sweden ja) med brutalsvensk brytning så fort de får chansen.

Tänkte även passa på att trycka upp lite glädjande fakta i ansiktet på alla kamrater hemma i Sverige. Medan ni har slask/snö/is på gatorna är det blött här också, i pannan, av svett. Japp, nu har värmen slagit till med full kraft. För er som vill svettas och få lite sommarvibbar kan ni ju testa på att stå vid värmelamporna (de som håller alla tallrikarna med mat varma) i en extremt hudnära skjorta under en australiensisk sommardag..

Musiken på vårt (mitt och fridas) jobb är så himla go. Massa gamla klassiker. Jag säger bara:
Van Morrisson - Brown Eyed Girl
Salt N Pepa - Push It
James Brown - Play That Funky Music White Boy
Stevie Wonder - Superstition
Marvin Gaye - Aint No Montain High Enough
The Proclaimers - 500 miles

Ni får bara ett axplock, jag vill ju inte bombadera er fullständigt. Nu ska jag vara lite social med Signe (världens trögaste bloggerska som skall få höra detta varje dag tills jag ser någon bättring..).

Ha en toppenhelg!
/ Hanna


Kommentarer
Postat av: Angelica

ÅÅHHHh vad jag saknar er! och gud ibland får jag dessa vibbar att jag bara vill hoppa på första bästa flyg och komma ner till er!!! (typ nu)

2010-11-15 @ 12:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0