Jobb, jobb, jobb...



Hejsan! Frida här. Vet att det har varit pinsamt dåligt bloggande från min sida på sista tiden. Jag skyller på jobbet, är nu mera goa 45 timmarsveckor verja vecka.. Denna vecka har vi EN ledig dag. Känns som om jag befinner mig på Bungalow 24/7, vilket vi i princip gör. Menmen goa pengar blir det!

I måndags var iallafall nog värdatse dagen hitills på jobbet. Vi kommer gåendes längs hamnen, ser att det är avspärrat runt hela restaurangen och filmkameror utanför. Va faaan är det här tänkte vi? Lite bittra (hade varit tvungna att köpa "proper black businesspants" bara för eventet som skulle vara i måndags) men liite nyfikna gick vi in och det visar sig att det är Oprah Winfrey som hyrt restaurangen och ska äta där idag. Ehe. Va?! Så jaa, är ju inte varje dag man serverar Oprah eller Rusell Crowe, ohjaa. Han var också med. Alla andra gäster var ett gäng amerikanska lärare som vunnit den här australienresan med Oprah så de var hur "normala" som helst. Vi erbjöd champagne och de frågade efter tranbärsjuice.. haha. Fick t.o.m. lyssna på hennes inspirationalspeech. Och ja, det var EXAKT som på tv. Folk grät och praisade henne "AMEEEN" . Hysteriskt kul var det iallafall.

Idag blir det dubbelpass för både mig och Hanna. Ska käka lite avskedsfrukost med Moa först :( buuhuu. Sad times. Hon åker hem idag.

Fick också reda på från våra roomie igår, engelsmannen, att man kan köpa biljetter till Bon Jovi för bara 50 dollar, typ 350 spänn, tills på söndag. Så det ska utforskas, man säger ju inte nej till att få sjunga på till Livin on a Prayer i Sydney!

Julkänslan har för övrigt INTE infunnit sig än. Funkar inte riktigt med det här vädret.. Även fast vi gjorde ett tappert försök och bakade lussekatter i måndags känns julen som ett skämt. Tror det blir Bondi på juldagen!

Ha deeeeet/ Frida

Kommentarer
Postat av: Sofie

åh va coolt me oprah!!! :D

HAHA ÅÅH livin on a prayer :D <3

hoppas ni har det grymt, saknar dig!

puss o kram sofie

2010-12-15 @ 19:55:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0