Helg! Eller..!?

Ja då var det helg igen. Om detta kan kallas för en helg med tanke på att jag (Hanna) jobbar både ikväll och imorgon. Faktum är att jag har jobbat varje dag denna vecka och kommer ha min första lediga dag på söndag NÄSTA vecka. Ett tag kvar med andra ord. Nu märker man att sommaren/julen har kommit igång här för vi får shift på jobbet som aldrig förr. Tummen upp! :D

Häromdagen var jag och Frida ovanligt otaggade på att jobba. Vi kommer till jobbet. Byter om och går ner till restaurangen. Efter cirka en kvart kommer frågan som en skänk från ovan. "Girls, do you want to do some promotional work for New Years Eve?"

Eeh, ja tack!? Med reklamfyllda linnen och några buntar med flyers i näven gick vi iväg. Vi började kampanjandet på Max Brenner, ett chokladcafé. Alla testade varsin Frappe med chokladsmak innan vi började jobba på riktigt. Jobba gjorde vi, men det kändes verkligen inte så. Efter tre timmar var alla flyers utdelade. Tacka gud för alla food courts, där var det lätt att bli av med buntarna. Att vi dessutom fick en och en halv timmas rast direkt när vi kom tillbaka till jobbet gjorde att hela lunch-shiftet passerade utan att det kändes som att vi börjat jobba.

I veckan har vi haft besök av Petra en kväll. Igår var vi ute, och mycket mer har vi inte haft för oss eftersom större delen av veckan har spenderats på jobbet. Imorgon ska vi dock träffa Chris på kvällen för att äta middag ute någonstans. Vi funderar på ribs i hamnen. Chris åker tillbaka till England över julen så vi får passa på att ha en hejdåmiddag när alla faktiskt kan.

Läste precis ut Boktjuven. Grät lite lätt. Underdrift. Gräd floder. Grymt bra bok! Grymt med två betydelser..


/Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och välkommen!


Denna bloggen drivs av oss, Signe, Frida och Hanna. Tre tjejer från Sveriges västra kust som nu gett sig av för att utforska landet down under. På denna blogg kan ni följa oss och våra äventyr. Med varsin ryggsäck bar vi oss av mot Sydney, utan boende och utan jobb. Men allting löser sig, livet är ett äventyr!

Life is a journey, not a destination!


RSS 2.0